Om du ger ut en tidning behöver du toppkvalitet på innehållet för att behålla dina läsare. Det finns många saker som konkurrerar om dina läsares uppmärksamhet så det är värt att hitta de mest kvalificerade kandidaterna, speciellt om din målgrupp finns i en storstad.

Vänd dig till det moderna bemanningsföretaget Next u

Det är därför som många arbetsgivare ersätter det traditionella sättet att hitta kandidater med ett bemanningsföretag. Du hittar kvalificerad bemanning i Stockholm med hjälp av det auktoriserade och moderna bemanningsföretaget Next u. Det här är inte vilket bemanningsföretag som helst, utan ligger långt fram när det gäller digital utveckling. Redan när det grundades hösten 2012 så lanserades videopresentationer som tillägg till CV för kandidater. Fyra år senare, på hösten 2012, lanserades också mobil bemanning tillsammans med psykologiska tester. Du kan känna dig trygg med detta bemanningsföretag då några kända kunder är Electrolux, Vården.se, Asedo och Compricer. Naturligtvis kan Next u hjälpa dig med bemanning även om du inte är verksam i Stockholm då de hyr ut konsulter i hela landet.

3 anledningar till att hitta kandidater via ett bemanningsföretag

Det finns tre viktiga anledningar till varför du ska hitta dina kandidater via ett bemanningsföretag som Next u:

  • Säkerställer att uppgifter alltid slutförs – Om en anställd blir sjuk eller mammaledig kanske det inte finns någon som kan göra kollegans uppgifter. Genom ett bemanningsföretag kommer det att finnas en kvalificerad kandidat som kan göra uppgifterna tills kollegan är tillbaka igen.
  • Sparar pengar – Att anlita medarbetare tillfälligt kommer att kosta mindre pengar än att anlita någon på heltid året runt.
  • Sparar tid och energi – En fördel med bemanningsföretag är att du inte behöver granska kandidater innan, eftersom det redan är gjort. Varje kandidat har granskats och utvärderats så att du ska slippa ägna massor av tid åt att gå igenom CV:n.
galore